Petitchef

Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii

In vara aceasta am pregatit foarte multe retete cu vinete, iar aceasta este una dintre ele, si vreau sa va spun ca inca mai prepar in diverse combinatii. Va recomand sa faceti acelas lucru, cat mai sunt pe piata, bineinteles daca va plac, pentru ca o sa regretati :).
Reteta este una simpla in combinatie cu dovlecei, rosii si am servit cu paste ( spaghetti in cazul nostru), am facut-o si cu carne de porc, este excelenta.

Felul principal
4 porții
40 min
50 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpele de pui se curata si se spala.

    Vanata se taie cuburi, se sareaza si se lasa cca 15-20 min, sa iasa amareala din ea, apoi se spala sub apa rece si se scurg bine de apa.

    Dovlecelul se taie cuburi, iar ceapa si usturoiul se taie grob.
  • Se toarna o parte din ulei intr-o tigaie si se incinge, apoi adaugam pulpele condimentate cu sare si piper proaspat rasnit si lasam sa se prajeasca 3-4 minute.

    Apoi scoatem pulpele intr-un vas termorezistent.
  • Turnam restul de ulei in tigaia care s-au prajit pulpele si adaugam ceapa verde.

    Lasam 1 minut apoi adaugam vanata, dovlecelul si usturoiul.

    Lasam sa se caleasca si adaugam rosiile taiate cuburi si sucul.

    Condimentam cu sare, piper ( nu foarte mult) si lasam sa scada.
  • Transferam legumele in vasul cu pulpele, adaugam cimbrul si turnam vinul.

    Acoperim cu hartie de copt si introducem in cuptorul incalzitcca 30 min, apoi fara hartie inca 15 minute.
  • Deasupra se presara patrunjel verde tocat.

    Servim cu paste, piure de cartof sau mamaliguta.

    Pofta buna!!

Rețete inrudite

YouTube

Lasagna cu dovlecei


Poze

Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii
Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii - poza 2
Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii - poza 3
Pulpe de pui cu vinete, dovlecei si rosii - poza 4

Întrebări:




Comentarii (17):

27/10/2013

Super!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/12/2013

Asa cred Poate e gustoasa

(0) (0) Abuz
26/10/2013

EXCELENT

(0) (0) Abuz
09/10/2013

Comentariul tău:very good

(0) (0) Abuz
06/07/2013

Buuuuuuuuuuuuuun!

(0) (0) Abuz
21/03/2013

Excelenta....!

(1) (0) Abuz
01/03/2013

F. buna. Tocmai am facut-o si a iesit suuuper

(1) (0) Abuz
14/12/2012

Foarte buna reteta! Am facut-o si eu, multumesc!

(1) (0) Abuz
06/11/2012

Super!!

(0) (0) Abuz
06/11/2012

Arata super mmm

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează