Alegem un pui mititel, max. 1,5 kg, il curatam bine de grasime. Se face marinata amestecand componentele scrise mai sus, mai putin usturoiul.
Se unge puiul cu aceasta marinata (si inauntru) si se lasa la rece pentru o ora. Il scoatem din marinata si il legam cu ata, mai ales aripile si copanele sa nu cumva sa se dezmembreze in timpul rotirii.
Il infigem pe tepusa, incercand sa-l proptim bine. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu marinata ramasa, putem chiar sa mai adaugam cateva linguri de bere. Din 10 in 10 minute se stropeste cu marinata.
Este putin de munca dar merita, incercati sa nu il lasati singur. Sa nu cumva sa ramana blocat si sa se arda pe o parte. Nu aveti grill, nici un fel de problema, se face foarte bine si la cuptor.
Comentarii:
Vrei pui mititel? Atunci foloseste pui de o zi!
Se face ff bin bagat pe sticla ese excelen cei ce nu au rotisor se ia o sticla se umple cu apa si se baga puiul e minunat