Pui in aluat cu ierburi de provence
votează acum

Ingrediente
6
Aluat:
Rețete inrudite
-
Pui in crusta de mustar si ierburi de provence
-
Pui curry în lapte de cocos
-
Pui cu salsa de soia si miere
-
Pui teriyaki cu sosul japonez dulce și savuros pe care îl vei iubi!
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Spalam bine puiul si se condimenteaza cu sare si piper. Amestecam iaurtul cu usturoiul pisat, ghimbir ras, ierburile de Provence si bulionul.
- Cu acest amestec ungem bine puiul si il dam la rece min. 30 minute. Intre timp pregatim aluatul. Amestecam faina cu sarea, uleiul, ierburile si apa.
- Framantam bine aluatul si il intindem bine cat sa ne ajunga sa imbracam puiul.
- Intr-o tava unsa cu ulei, aranjam aluatul, punem puiul in mijloc si il impaturim.
- Se da la cuptor pentru 40- 50 minute.
- Se unge cu un ou batut bine cu putin lapte si se da la cuptor pentru alte 30-40 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!