Pui in aluat cu ierburi de provence

votează acum
Pui in aluat cu ierburi de Provence
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Aluat:

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Spalam bine puiul si se condimenteaza cu sare si piper. Amestecam iaurtul cu usturoiul pisat, ghimbir ras, ierburile de Provence si bulionul.
  • Cu acest amestec ungem bine puiul si il dam la rece min. 30 minute. Intre timp pregatim aluatul. Amestecam faina cu sarea, uleiul, ierburile si apa.
  • Framantam bine aluatul si il intindem bine cat sa ne ajunga sa imbracam puiul.
  • Intr-o tava unsa cu ulei, aranjam aluatul, punem puiul in mijloc si il impaturim.
  • Se da la cuptor pentru 40- 50 minute.
  • Se unge cu un ou batut bine cu putin lapte si se da la cuptor pentru alte 30-40 minute.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: