Pui la cuptor, cu usturoi si mamaliguta
Ingrediente
4
Cost estimat: 10.11Euros€ (2.53€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Spalam pulpitele, le uscam, le condimentam, apoi le dam prin faina si le prajim bine, pe toate partile, pana au o crusta frumoasa. Transferam pulpele intr-o tava cu hartie de copt.
- In uleiul in care am prajit pulpele, calim usturoiul 1 minut, apoi stingem cu vin si adaugam cimbrul. Turnam lichidele peste pulpe si introducem tava la cuptor.
- Lasat la temperatura mare, 240 pe ventilatie, primele 20 de minute, apoi lasat sa se patrunda, la temperatura mai mica, inca 30 de minute. Spre final, trecut 3 minute pe grill.
- Intre timp, pregatit mamaliguta, dupa clasica proportie, 3 apa, 1 malai.
Nu concepeam pulpitele astea fara castraveciori murati alaturi!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 449Kcal
- Carbo: 22.5g
- Grăsimi: 15.2g
- Grăsimi sat.: 2.7g
- Proteine: 50.3g
- Fibre: 2.1g
- Zahăr: 1.8g
- ProPoints: 11
- SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (255g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!