Pui cu sos de busuioc

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se taie pieptul de pui bucatele si se rumeneste in unt ,la foc iute.
  • Se calesteceapa si usturoil in unt,fara sa se rumeneasca,apoi se adauga bucatile de carne,smantana,busuiocul si se potriveste de sare si piper.
  • Se lasa cateva minute,pana ce se leaga sosul.
    -
  • Daca nu aveti smantana de gatit,puteti s-o inlocuiti cu putin lapte.Iar daca e cazul,pentru a avea un sos mai legat,puteti adauga si o lingura de amidon sau faina,dizolvate intr-o lingura de lapte rece.
  • Se poate servi cu ce garnitura va place.A facut alaturi ciuperci trase in unt.
PPansy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: