-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Pilaf
-
Retete pilaf cu orez
-
Pilaf cu morcovi și orez
-
Pilaf taranesc
Pilaf taranesc
Preparare
-
Orezul se alege,se spala si se lasa la inmuiat in apa. Carnea de pasare se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza.
-
Se curata ceapa si morcovul si se adauga intregi peste carne. Dupa ce este fiarta ,carnea se scoate, iar supa rezultata se strecoara.
-
In trei parti de supa se adauga o parte orez, cateva boabe de piper, sare, delikat. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand rar.
-
Carnea de pasare se rumeneste 2-3 minute in putin ulei si se serveste alaturi de pilaf.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
O reteta ca pula , ai inteles numai tu .
Iti era greu sa scrii ce cantitate de orez ai pus?!
Gustos
Extraordinar
Foarte bun