Pilaf taranesc

Pilaf taranesc
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Nasi goreng, preparatul de orez indonezian anti-risipă!


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Orezul se alege,se spala si se lasa la inmuiat in apa. Carnea de pasare se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza.
  • Se curata ceapa si morcovul si se adauga intregi peste carne. Dupa ce este fiarta ,carnea se scoate, iar supa rezultata se strecoara.
  • In trei parti de supa se adauga o parte orez, cateva boabe de piper, sare, delikat. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand rar.
  • Carnea de pasare se rumeneste 2-3 minute in putin ulei si se serveste alaturi de pilaf.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

de cacat., 18/10/2021

O reteta ca pula , ai inteles numai tu .

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
rosa, 04/05/2021

Iti era greu sa scrii ce cantitate de orez ai pus?!

(0) (0) abuz
23/11/2013

Gustos

(1) (0) abuz
07/11/2013

Extraordinar

(1) (0) abuz
denissa, 11/10/2011

Foarte bun

(1) (0) abuz



+