Piept de pui pane

Piept de pui pane
Felul principal
Foarte ușor
45 min
246 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 3.41 (0.85€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Se spala piept de pui, se sterge cu un sevetel de bucatarie, se taie fasii si apoi se bate putin cu partea neteta a ciocanului de bucatarie pentru a se aplatiza. Se presara sare si piper peste feliile de piept si se lasa putin la rece. Se bat ouale bine, se adauga faina batandu-se in continuare pentru a nu face cocoloase, se adauga boia de ardei iute, sare si piper (dupa gust). Se amesteca pana cand obtineti o pasta putin mai groasa decat compozitia de clatite. Se pune uleiul la incins si apoi se trec bucatile de carne prin pasta de ou punandu-se apoi la prajit cateva minute pe fiecare parte...gata...nimic complicat...pieptul de pui pane se serveste alaturi de o portie de cartofi piure si eventual o salata de rosii proaspete...Pofta buna!

    Detalii suplimentare gasiti pe:
    http://gatindcumira.blogspot.com

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 246Kcal
  • Carbo: 9.3g
  • Grăsimi: 15g
  • Grăsimi sat.: 2.6g
  • Proteine: 17.9g
  • Fibre: 1.1g
  • Zahăr: 0.9g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (101g)
Gatind cu MiraGatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super receta

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Imi place

abuz

anonymous

Usor si gustos.

abuz

anonymous

Super,si nu mi-a luat nici timp mult.

abuz

anonymous

Am facut sh eu sh a iesit extraordinar/

abuz

Cirmicica

E o reteta foarte buna!

abuz