Piept de pui pane

Ingrediente
4
Cost estimat: 3.41Euros€ (0.85€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Se spala piept de pui, se sterge cu un sevetel de bucatarie, se taie fasii si apoi se bate putin cu partea neteta a ciocanului de bucatarie pentru a se aplatiza. Se presara sare si piper peste feliile de piept si se lasa putin la rece. Se bat ouale bine, se adauga faina batandu-se in continuare pentru a nu face cocoloase, se adauga boia de ardei iute, sare si piper (dupa gust). Se amesteca pana cand obtineti o pasta putin mai groasa decat compozitia de clatite. Se pune uleiul la incins si apoi se trec bucatile de carne prin pasta de ou punandu-se apoi la prajit cateva minute pe fiecare parte...gata...nimic complicat...pieptul de pui pane se serveste alaturi de o portie de cartofi piure si eventual o salata de rosii proaspete...Pofta buna!
Detalii suplimentare gasiti pe:
http://gatindcumira.blogspot.com
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 246Kcal
- Carbo: 9.3g
- Grăsimi: 15g
- Grăsimi sat.: 2.6g
- Proteine: 17.9g
- Fibre: 1.1g
- Zahăr: 0.9g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (101g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super receta
anonymous
Super
anonymous
Excelent!
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Imi place
anonymous
Usor si gustos.
anonymous
Super,si nu mi-a luat nici timp mult.
anonymous
Am facut sh eu sh a iesit extraordinar/
C
Cirmicica
E o reteta foarte buna!
Punctează această reţetă