Piept de pui alla pizzaiola/petto di pollo alla pizzaiola
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Preparare
Preparare30 min
Gătire15 min
- Curatim, spalam si taiem ceapa in feliute subtirele, o condim foarte putin in ulei fierbinte. Intre timp, spalam si taiem in bucati mari carnea (un piept vine taiat in trei bucati), o adaugam peste ceapa si prajim pe ambele parti.
- Adaugam si rosiile taiate in jumatati , iar cu ajutorul unei furculite (de lemn, daca aveti), strivim rosiile, saram si piperam.
- Lasam aragazul la foc potrivit, circa 15 minute si mai adaugam cite un pic de apa calda, pentru a nu avea un suc prea "uscat". (cer scuze pentru calitatea pozelor, dar era pe seara si ultimele doua au fost cam aburite).
- Aproape de sfirsit, adaugam caperele spalate de sare sau otet, depinde de care aveti si presaram deasupra o minuta buna de origano.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!