Ce dovada de dragoste mai buna decat o prajitura delicioasa umpluta cu ciocolata? Va invitam sa faceti aceasta reteta- Inima Kinder! Aluat crocant, umplut generos cu frisca si o mulțime de dulciuri, un frumos desert in forma de inima ❤
Asadar pune sortul si la treaba!
Puneti intr-un bol untul, zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de migdale si sarea. Amestecati totul pentru a obține o crema omogena. Adaugati oul si omogenizati.
Adaugati faina si amestecati cu mana pentru a obtine un aluat omogen. Infasurati aluatul in folie alimentara, aplatizati-l si dati-l la frigider timp de 1 ora.
Separati aluatul in 2. Puneti jumatate pe o foaie de hartie pergament, iar deasupra aluatului puneti o a doua hartie de pergament si intindeti aluatul fin.
Desenati sau imprimati o jumatate de inima pe o foaie A4, taiati forma si asezati-o pe aluat. Taiati contururile jumatatii inimii,apoi mutati sablonul simetric si taiati a doua jumatate a inimii.
Repetati pasii 3 si 4 cu cea de a 2-a jumatate de aluat. Puneti aluatul 30 minute la rece, inainte de a indeparta marginile. Decupati cu grija marginile.
Coaceti 12 minute la 180°C si lasati sa se raceasca.
Puneti mascarpone, frisca lichida rece, zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie intr-un bol rece si bateti la viteza mare pentru a monta frisca.
Puneti prima inima pe platoul de servire. Folosind o pungă de patiserie, aplicati frisca in bile mici pe intreaga suprafata.
Asezati cea de-a doua inima peste crema si puneti si pe acesta frisca tot sub forma de bilute.
Decorati partea superioara a inimii cu bucati de Kinder.
Aluatul sablée : • Va recomandam sa formati inima si apoi sa puneti aluatul la frigider cu 30 de minute inainte de a îndeparta marginile. • Nu conteaza daca inimile tale se rup, frisca va acoperi complet aluatul.
Decorul: • Puteți adauga Kinder mixt in crema daca doriți. • Puteti utiliza alte tipuri de Kinder, bomboane de ciocolata sau fructe, de exemplu, pentru a decora inima.
Comentarii:
Super