Inima kinder

Desert
Foarte ușor
57 min
665 Kcal

Ce dovada de dragoste mai buna decat o prajitura delicioasa umpluta cu ciocolata? Va invitam sa faceti aceasta reteta- Inima Kinder! Aluat crocant, umplut generos cu frisca si o mulțime de dulciuri, un frumos desert in forma de inima ❤ Asadar pune sortul si la treaba! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ingrediente

8

Pentru pâte sablée :

Crama chantilly cu mascarpone :

Decor Kinder :

Cost estimat: 10 (1.25€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Timp așteptare30 min
Gătire12 min
  • Inima Kinder - Preparare etapa 1Puneti intr-un bol untul, zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de migdale si sarea. Amestecati totul pentru a obține o crema omogena. Adaugati oul si omogenizati.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 2Adaugati faina si amestecati cu mana pentru a obtine un aluat omogen. Infasurati aluatul in folie alimentara, aplatizati-l si dati-l la frigider timp de 1 ora.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 3Separati aluatul in 2. Puneti jumatate pe o foaie de hartie pergament, iar deasupra aluatului puneti o a doua hartie de pergament si intindeti aluatul fin.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 4Desenati sau imprimati o jumatate de inima pe o foaie A4, taiati forma si asezati-o pe aluat. Taiati contururile jumatatii inimii,apoi mutati sablonul simetric si taiati a doua jumatate a inimii.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 5Repetati pasii 3 si 4 cu cea de a 2-a jumatate de aluat. Puneti aluatul 30 minute la rece, inainte de a indeparta marginile. Decupati cu grija marginile.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 6Coaceti 12 minute la 180°C si lasati sa se raceasca.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 7Puneti mascarpone, frisca lichida rece, zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie intr-un bol rece si bateti la viteza mare pentru a monta frisca.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 8Puneti prima inima pe platoul de servire. Folosind o pungă de patiserie, aplicati frisca in bile mici pe intreaga suprafata.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 9Asezati cea de-a doua inima peste crema si puneti si pe acesta frisca tot sub forma de bilute.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 10Decorati partea superioara a inimii cu bucati de Kinder.
  • Inima Kinder - Preparare etapa 11Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Aluatul sablée :
• Va recomandam sa formati inima si apoi sa puneti aluatul la frigider cu 30 de minute inainte de a îndeparta marginile.
• Nu conteaza daca inimile tale se rup, frisca va acoperi complet aluatul.

Decorul:
• Puteți adauga Kinder mixt in crema daca doriți.
• Puteti utiliza alte tipuri de Kinder, bomboane de ciocolata sau fructe, de exemplu, pentru a decora inima.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 665Kcal
  • Carbo: 54.6g
  • Grăsimi: 57.9g
  • Grăsimi sat.: 36.8g
  • Proteine: 9.6g
  • Zahăr: 34.7g
  • SmartPoints: 33
Informații nutriționale pentru 1 porție (194g)
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

varady_c2018

Super

am gătit această rețetă
abuz