Inima kinder
Ce dovada de dragoste mai buna decat o prajitura delicioasa umpluta cu ciocolata? Va invitam sa faceti aceasta reteta- Inima Kinder! Aluat crocant, umplut generos cu frisca si o mulțime de dulciuri, un frumos desert in forma de inima ❤ Asadar pune sortul si la treaba! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ingrediente
8
Pentru pâte sablée :
Crama chantilly cu mascarpone :
Decor Kinder :
Cost estimat: 10Euros€ (1.25€/porție)
Rețete inrudite
-
Rulou kinder bueno (buturuga kinder bueno)
-
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
-
Verrine kinder bueno
-
Cheesecake kinder bueno
Preparare
Preparare15 min
Timp așteptare30 min
Gătire12 min
Puneti intr-un bol untul, zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de migdale si sarea. Amestecati totul pentru a obține o crema omogena. Adaugati oul si omogenizati.
Adaugati faina si amestecati cu mana pentru a obtine un aluat omogen. Infasurati aluatul in folie alimentara, aplatizati-l si dati-l la frigider timp de 1 ora.
Separati aluatul in 2. Puneti jumatate pe o foaie de hartie pergament, iar deasupra aluatului puneti o a doua hartie de pergament si intindeti aluatul fin.
Desenati sau imprimati o jumatate de inima pe o foaie A4, taiati forma si asezati-o pe aluat. Taiati contururile jumatatii inimii,apoi mutati sablonul simetric si taiati a doua jumatate a inimii.
Repetati pasii 3 si 4 cu cea de a 2-a jumatate de aluat. Puneti aluatul 30 minute la rece, inainte de a indeparta marginile. Decupati cu grija marginile.
Coaceti 12 minute la 180°C si lasati sa se raceasca.
Puneti mascarpone, frisca lichida rece, zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie intr-un bol rece si bateti la viteza mare pentru a monta frisca.
Puneti prima inima pe platoul de servire. Folosind o pungă de patiserie, aplicati frisca in bile mici pe intreaga suprafata.
Asezati cea de-a doua inima peste crema si puneti si pe acesta frisca tot sub forma de bilute.
Decorati partea superioara a inimii cu bucati de Kinder.
Gata!
Observații
Aluatul sablée :
• Va recomandam sa formati inima si apoi sa puneti aluatul la frigider cu 30 de minute inainte de a îndeparta marginile.
• Nu conteaza daca inimile tale se rup, frisca va acoperi complet aluatul.
Decorul:
• Puteți adauga Kinder mixt in crema daca doriți.
• Puteti utiliza alte tipuri de Kinder, bomboane de ciocolata sau fructe, de exemplu, pentru a decora inima.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 665Kcal
- Carbo: 54.6g
- Grăsimi: 57.9g
- Grăsimi sat.: 36.8g
- Proteine: 9.6g
- Zahăr: 34.7g
- SmartPoints: 33
Informații nutriționale pentru 1 porție (194g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
V