Pesto de dovlecei
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.91Euros€ (1.45€/porție)
Preparare
Preparare5 min
Gătire10 min
- Preparare: usturoiul tocat marunt il rumenim putin in ulei de masline. Adaugam dovleceii taiati rondele, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, pana se inmoie de tot dovleceii. Adaugam laptele, acoperim si mai lasam sa fiarba inca 5 minute.
- Dupa acest timp, adaugam parmezanul ras si potrivim de sare. Cu ajutorul blenderului, transformam totul in piure.Turnam pesto in borcanel. Tine la frigider pana la o saptamana.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 327Kcal
- Carbo: 6.1g
- Grăsimi: 28.5g
- Grăsimi sat.: 6.6g
- Proteine: 9.8g
- Fibre: 3g
- Zahăr: 4.7g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (259g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă