Peste pane
Ingrediente
3
Rețete inrudite
-
Pui pane cu alune
-
Vinete pane cu pesmet panko, curry japonez în stil katsu
-
Camembert pané
-
Vinete pane în stil milanez, dar vegetariene - gătite la air fryer
Preparare
Preparare25 min
Gătire25 min
- Pestele l-am decongelat apoi l-am taiat in bucati de dimensiuni mici si l-am sarat. Oul l-am batut bine cu o furculita. Pesmetul l-am amestecat cu mix-ul pentru pane si l-am asezat pe o farfurie.
Intr-o tigaie am pus ulei la incins. Cand uleiul este gata pentru prajit incepem sa pregatim pestele: il dam prin ou, apoi prin pesmet si il asezam in tigaie. Il prajim pe ambele parti pana devine auriu.
Il scoatem pe o farfurie in care am asezat un servetel, astfel se absoarbe surplusul de grasime.
Am servit cu mamaliga si mujdei ( am pregatit pentru acest peste pane un mujdei care ne place foarte mult: la mujdeiul clasic pregatit cu ulei, sare si otet am adaugat o rosie decojita mixata in robot ).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: