Peste crocant in fulgi de porumb
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
-
Pesto rosu
-
Ce să faci cu tortilla - rulou cu aromă de pizza!
-
New york roll - cu pesto și cremă de brânză cu 4 ingrediente
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pestele se sareaza, se pipereaza si se pune deoparte. In ouale batute se adauga putina sare, busuioc si faina de grau, eu am pus asa la ochi aproximativ 2 lungurite. Se amesteca usor pana devine o pasta subtire si omogena.
- Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se iau bucatile de peste si se trec prin amestecul de oua cu faina apoi prin fulgii de porumb si se prajesc.
- Pestele este prajit cand fulgii de porumb devin brun-aurii. A servit cu mujdei de usturoi, cartofi prajiti si castraveciori murati.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!