Pastrama de oaie

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

3

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

valerica, 04/11/2018

Pastrama de berbecut sau oaie este intr-adevar tare si sarata. Prin marinare si apoi fierbere inabusit devine frageda, moale si se poate manca cu usurinta fiind la fel de gustoasa ca si cea facuta in tigaie sau pe gratar.

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
laura, 20/09/2018

O voi face chiar acum

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Ionut, 30/10/2017

O reteta seaca, probabil cum a iesit si carnea...

am gătit această rețetă
(0) (2) abuz
mariana, 30/09/2018

Excelent

(0) (0) abuz
05/10/2013

Comentariul tău:super

(0) (0) abuz



+