Pastrama berbecut / oaie / capra
Se da la sare, se condimenteaza, se usuca, se gratareste.
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Samosas cu branza de capra si miere
-
Tartine de vinete, coulis de roșii și brânză de capră
-
Pâté berrichon - ruladă de paște
-
Chakchouka
Preparare
Preparare3 zile 18 h
Gătire20 min
1) Daca e pulpa, se desface in felii nici groase, nici subtiri - de 2 degete grosime
2) Se da cu sare din ochi- Se pune intr-un lighean mare - MINIM 36 ore
Se verifica si se lasa pana se scurge bine de sange de cate ori aveti ocazia
Se scurge de sange si se freaca bine cu mujdeiul.
Se lasa 30 minute sa se patrunda, la rece, dupa care se freaca cu condimentele amestecate bine si macinate la blender.- Se pune in frigider cateva zile (mini4-5 zile), in oala cu capac.
- Se zvanta in magazie (nu in vant), pana se usuca destul de bine astfel incat sa nu se simta lipicioasa la atingere.
Acum au trecut deja 2 saptamani si se poate manca
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!