Petitchef

Pastrama Berbecut / Oaie / Capra

Se da la sare, se condimenteaza, se usuca, se gratareste.

Felul principal
4 porții
3 zile 18 h
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Pastrama Berbecut / Oaie / Capra
    1) Daca e pulpa, se desface in felii nici groase, nici subtiri - de 2 degete grosime
    2) Se da cu sare din ochi
  • Se pune intr-un lighean mare - MINIM 36 ore
  • Etapa 3 - Pastrama Berbecut / Oaie / Capra
    Se verifica si se lasa pana se scurge bine de sange de cate ori aveti ocazia
  • Etapa 4 - Pastrama Berbecut / Oaie / Capra
    Se scurge de sange si se freaca bine cu mujdeiul.
    Se lasa 30 minute sa se patrunda, la rece, dupa care se freaca cu condimentele amestecate bine si macinate la blender.
  • Se pune in frigider cateva zile (mini4-5 zile), in oala cu capac.
  • Se zvanta in magazie (nu in vant), pana se usuca destul de bine astfel incat sa nu se simta lipicioasa la atingere.
    Acum au trecut deja 2 saptamani si se poate manca

Rețete inrudite

YouTube

Chakchouka


Poze

Pastrama Berbecut / Oaie / Capra
Pastrama Berbecut / Oaie / Capra - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Medalioane de dovlecei si feta
Medalioane de dovlecei si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Pecorino - banza italiana din lapte de oaie Pecorino - banza italiana din lapte de oaie Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! De ce sa consumam lapte de capra? De ce sa consumam lapte de capra?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează