Petitchef

Paste cu dovlecei si rosii cherry

Felul principal
3 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare, 8 10 minute. din momentul fierberii apei, pastele se recomanda sa fie puse in vas in timp ce apa fierbe, daca le puneti la inceput se vor lipi intre ele si nu ies bune.
  • In timp ce fierb pastele, se taie telina si dovleceii felii, se calesc cu putin ulei de masline timp de 2-3 minute, se adauga rosii taiate in jumatate,se mai tin 2 minute. pe foc apoi se da deoparte.
  • Dupa ce au fiert pastele se strecoara de apa, si le turnati in tigaie peste dovleceii cu telina si rosiile. Adaugati pesto, amestecati si dupa un minut sunt gata.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează