Pasta de peste cu masline
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- I-a tot promis sotului acum vreo cateva luni ca ii fac reteta asta dar mereu uitam sa cumpar masline.
- Nu ca nu se gasesc, dar eu iau doar negre si era musai sa fie din cele "mov". Cred ca s-a saturat de atata asteptare pentru ca aseara a venit acasa cu o casoleta plina de masline mov, carnoase si gustoase.
- A curatat maslinele de samburi, a mancat jumate, am salvat o parte si apoi , pe numarate, le-a pus in blender impreuna cu pestele bine scurs, ceapa si untul. Am pasat totul pana a obtinut o pasta fina.
- Zeama de lamaie se aduga dupa gust iar sare nu prea mai e nevoie, au maslinele destula.
- Se mananca cu pofta, de preferat cu paine prajita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
...SAU CU UNT,FRECATE SARDInele sau ton... SUNT VARIANTE DE APERITIVE....CU SAU FARA CEAPA,POATE,OPTIONAL,FELII DE LAMAIE,STOARSA PE FEIE INAINTE SA O MANANCI!!CEAPA OPTIONAL,
Punctează această reţetă