Oua umplute cu peste afumat si masline

Oua umplute cu peste afumat si masline
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Oua mimoza, 4 variante


Preparare

  • Cateva masline negre, sau verzi, curatate de samburi si toacate marunt
  • Se curata ouale de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Cu o lingurita se scoate galbenusul.
  • Se amesteca intr-un castronel galbenusul cu sare, piper alb, ceapa verde, castraveciori, peste afumat, masline, maioneza, mustar si marar. Se obtine o pasta care se omogenizeaza cat mai bine.
  • Folosind o lingurita se umplu jumatatile de ou cu pasta din castronel. Se asaza foile de salata pe farfurii si se servesc cate 3 jumatati de ou, ornate cu feliute de lamaie.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014
constanta_s2014, 01/12/2017

In sfarsit pune si Petit chef o reteta normala! Foarte buna d-le Radu Popovici!

(0) (0) abuz
28/12/2013

Buuuuuuuuuuuuuuun

(0) (0) abuz



+