Oua umplute cu peste afumat si masline

Oua umplute cu peste afumat si masline
Felul principal
Foarte ușor
10 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Cateva masline negre, sau verzi, curatate de samburi si toacate marunt
  • Se curata ouale de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Cu o lingurita se scoate galbenusul.
  • Se amesteca intr-un castronel galbenusul cu sare, piper alb, ceapa verde, castraveciori, peste afumat, masline, maioneza, mustar si marar. Se obtine o pasta care se omogenizeaza cat mai bine.
  • Folosind o lingurita se umplu jumatatile de ou cu pasta din castronel. Se asaza foile de salata pe farfurii si se servesc cate 3 jumatati de ou, ornate cu feliute de lamaie.

Punctează această reţetă

Radu PopoviciRadu Popovici

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014

constanta_s2014

In sfarsit pune si Petit chef o reteta normala! Foarte buna d-le Radu Popovici!

abuz

anonymous

Buuuuuuuuuuuuuuun

abuz