Ostropel de peste

Ostropel de peste
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min
254 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se curata pestele, se spala si se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Se scoate si se pastreaza la cald.
  • In uleiul in care am prajit pestele, calim usturoiul tocat marunt si adaugam rosiile tocate marunt . Adaugam vinul, apa si cimbrul si lasam sa fiarba ~ 5 minute.
  • Pestele se pune si el in cratita sa fiarba impreuna cu sosul pentru alte 5 minute. Condimentam cu sare si piper.
  • Servim fierbinte cu patrunjel verde tocat marunt.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 254Kcal
  • Carbo: 26.1g
  • Grăsimi: 7.7g
  • Grăsimi sat.: 1.1g
  • Proteine: 17g
  • Fibre: 1.4g
  • Zahăr: 14.8g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (237g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

17/06/2012

Foarte,foarte gustooooossssssssss!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
07/02/2012

De tot kkt-ul!Asta seamana f.bine cu plachie de peste,nu cu inventia asta!

(0) (0) abuz