Petitchef

Ostropel de peste

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor
254 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata pestele, se spala si se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Se scoate si se pastreaza la cald.
  • In uleiul in care am prajit pestele, calim usturoiul tocat marunt si adaugam rosiile tocate marunt . Adaugam vinul, apa si cimbrul si lasam sa fiarba ~ 5 minute.
  • Pestele se pune si el in cratita sa fiarba impreuna cu sosul pentru alte 5 minute. Condimentam cu sare si piper.
  • Servim fierbinte cu patrunjel verde tocat marunt.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 254Kcal
  • Carbo: 26.1g
  • Grăsimi: 7.7g
  • Grăsimi sat.: 1.1g
  • Proteine: 17g
  • Fibre: 1.4g
  • Zahăr: 14.8g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (237g)

Rețete inrudite

YouTube

Tian cu legume


Întrebări:




Comentarii:

17/06/2012

Foarte,foarte gustooooossssssssss!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
07/02/2012

De tot kkt-ul!Asta seamana f.bine cu plachie de peste,nu cu inventia asta!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează