Carnea se taie bucatele si se amesteca cu sosul pentru carne.
Ardeii se taie cubulete. Ceapa se toaca. Se taie si kimchi bucatele. Se infierbanta uleiul si se caleste carnea pana isi schimba culoarea.
Se adauga kimchi si ceapa si se caleste pana scade zeama lasata de acestea. Se adauga ardeii si orezul si se caleste pana se imbraca bine orezul in amestecul de legume.
Pe bune, kimchi? Unde va treziti bre? De unde sa stie tanti Leana ce-i ala kimchi? Daca s-ar gasi in comertul nostru as mai zice, dar asa ce faceti, o trimiteti in Coreea sa cumpere? Macar spuneti cum se face, dar nici asa nu este ok pentru ca unele ingrediente nu se gasesc la noi. Eu stiu ce este kimchi si cum se face dar n-am cu ce ca n-am de unde sa iau toate condimentele necesare. La fel si cu sosul de carne, spuneti mai nene ce contine, cum se face, oricum nu cred ca se poate face fara condimentele specifice bucatariei coreene. Asa ca, o bila neagra pentru voi!
Kimchi sa intelegem ca e cumva o leguma ,verdeata ?Cand dati o reteta ,explicati-o totusi ,mai ales ca sunt denumiri de care nu ne lovim zi de zi sau sunt plante care nu cresc la noi in tara .
Comentarii:
Pe bune, kimchi? Unde va treziti bre? De unde sa stie tanti Leana ce-i ala kimchi? Daca s-ar gasi in comertul nostru as mai zice, dar asa ce faceti, o trimiteti in Coreea sa cumpere? Macar spuneti cum se face, dar nici asa nu este ok pentru ca unele ingrediente nu se gasesc la noi. Eu stiu ce este kimchi si cum se face dar n-am cu ce ca n-am de unde sa iau toate condimentele necesare. La fel si cu sosul de carne, spuneti mai nene ce contine, cum se face, oricum nu cred ca se poate face fara condimentele specifice bucatariei coreene. Asa ca, o bila neagra pentru voi!
Kimchi sa intelegem ca e cumva o leguma ,verdeata ?Cand dati o reteta ,explicati-o totusi ,mai ales ca sunt denumiri de care nu ne lovim zi de zi sau sunt plante care nu cresc la noi in tara .