Se zdrobeste usturoiul si se freaca cu 1 lingura de ulei, se toaca marunt rozmarinul si se adauga usturoiului. Cu jumatate din amestecul de usturoi se unge muchiuletul dupa ce a fost sarat si piperat. Se da la frigider pt 2 h.
Intr-o tigaie se incing cateva linguri de ulei si se pun la "sigilat' muschiuletii. Se rumenesc usor pe fiecare parte si se scot pe o farfurie. Apoi se ung cu restul de usturoi si rozmarin.
Se intinde foaia de aluat foietaj se taie in functie de marimea muchiuletilor, avand grija ca aluatul sa acopere carnea pe toate partile.
Se pune carnea si se imbraca in aluat, capetele se umezesc cu putin apa ca sa se lipeasca.
Feliile se slaninuta se pun la distanta de 2 degete una de alta peste aluat si se ruleaza in folie ca sa ajute slaninuta sa adere la foietaj. Eventual puteti folosi scobitori sa printeti capetele fasiilor de slaninuta ca sa ramana prinse in crusta.
Se gaureste aluatul din loc in loc cu furculita ca sa iasa aburul in timpul coacerii. si se da la cuptorul preincins la 190 grade si coceti pana ce crusta s-a rumenit bine.
Se lasa sa se odihneasca inainte de taiere astfel sucurile se vor reabsorbi in carne si va fi foarte frageda.