Musaca de cartofi cu ciuperci

Ingrediente
8
Cost estimat: 6.23Euros€ (0.78€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Cartofii se pun la fiert in coaja.Ciupercile se curata si se taie feliute.Intr-o cratita se pune in putin ulei, la calit ceapa tocata marunt, lasam pana devine aurie.
- Adaugam ciupercile si mestecam pana se inmoaie toate ciupercile.Adaugam cateii de usturoi tocati si mararul tocat marunt.Condimentam cu sare si piper.
- Intr-o tava termorezistenta, pe care o ungem cu putin ulei, asezam jumatate din cartofi taiati rondele.
Apoi adaugam ciupercile, iar la final ultimul strat de cartofi rondele. - Stropim cu sucul de rosii si se da la cuptor pana se rumenesc cartofii de deasupra un pic.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 153Kcal
- Carbo: 27.8g
- Grăsimi: 1.3g
- Grăsimi sat.: 0.1g
- Proteine: 5.3g
- Fibre: 4.4g
- Zahăr: 3.8g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (260g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
"Adaugam ciupercile si mestecam"? Cum adica, mestecam mancarea in timp ce o gatim? S-o manci cu ma-ta!
anonymous
Este un deliciu ...de post. Acum merg s-o fac
anonymous
Pentru o bila lenesa suna bine reteta asta!!!
anonymous
Bun
Punctează această reţetă