Cartofii se pun la fiert in coaja.Ciupercile se curata si se taie feliute.Intr-o cratita se pune in putin ulei, la calit ceapa tocata marunt, lasam pana devine aurie.
Adaugam ciupercile si mestecam pana se inmoaie toate ciupercile.Adaugam cateii de usturoi tocati si mararul tocat marunt.Condimentam cu sare si piper.
Intr-o tava termorezistenta, pe care o ungem cu putin ulei, asezam jumatate din cartofi taiati rondele. Apoi adaugam ciupercile, iar la final ultimul strat de cartofi rondele.
Stropim cu sucul de rosii si se da la cuptor pana se rumenesc cartofii de deasupra un pic.
Comentarii:
"Adaugam ciupercile si mestecam"? Cum adica, mestecam mancarea in timp ce o gatim? S-o manci cu ma-ta!
Este un deliciu ...de post. Acum merg s-o fac
Pentru o bila lenesa suna bine reteta asta!!!
Bun