-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Musaca
-
Musaca cu dovlecei si spanac
Musaca cu dovlecei si spanac
Preparare
-
Se fierb dovleceii taiati si spanacul.
-
Intr-o tigaie se prajeste spanacul impreuna cu o ceapa mica, in timp ce in alta tigaie se prajeste dovlecelul impreuna cu cealalta ceapa.
-
Se pun apoi in castroane, separat.
-
In fiecare castron se adauga cate 2 oua, cate 50 de grame de branza si cate 250 grame de sos.
-
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava in care se pune intai spanacul, apoi dovleceii .
-
Se pune in cuptor in bain-marie si se lasa 40-45 de minute.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
O sa gatesc maine acesta receta ! neam neam trebuie sa fie!