Petitchef

Mici din carne de vita

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se lasa carnea de vita taiata bucati 1-2 ore in apa rece sa iasa sangele din ea. Se da prin masina de tocat, se pune sare, piper, usturoi si cimbru uscat, 1,5 cana cu apa minerala si 1,5 lingurita bicarbonat.
  • Se amesteca bine pina cind obtineti carnea condimentata dupa gustul dvs. Se lasa carnea intr-un vas sa stea 1 zi la rece la frigider. Veti observa ca, carnea va capata o culoare mai inchisa pt ca s-a patruns cu toate ingredientele.
  • Se ia din pasta de carne si se fac mici care trebuie sa fie mai lungi pt ca la prajit se mai string. Se modeleaza sa fie potriviti ca grosime ca sa fie prajiti si in interior. Se aseaza pe farfurii sau un platou pana se modeleaza toti micii.
  • Se prajesc la foc mic, in cazul in care flacara este mare se arunca putina apa pe foc, micii se intorc pe toate partile. Daca nu aveti posibilitatea sa-i prajiti la gratar, se pot praji pe aragaz intr-o tigaie cu ulei.
  • Se lasa la prajit pana se rumenesc sau dupa preferinta se pot lasa sa fie prajiti mai tare . Se servesc cu mustar.iar dupa ei, o bere buna rece.


Întrebări:




Comentarii:

09/08/2012

Interesanta.Daca autorul o da ca sigura merita testata.

(0) (0) Abuz
30/12/2011

MERSI E BUNA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Bite size sau finger food? Bite size sau finger food?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează