Medalion de pui

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min
200 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 2.95 (1.48€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele. Punem fileul obtinut pe o bucata de hartie de copt, impaturim hartia si cu un sucitor aplatizam si uniformizam carnea.
  • Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Pe un capat al fileului punem umpluturasi incepem sa rulam cat mai strans posibil.
  • Ruloul obtinut il invelim in hartia de copt si strangem bine la capete.Apoi il infasuram in folie de aluminiu, strans bine la capete.
  • Punem in vas cu apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem ruloul in apa. Acoperim cu capac si lasam la fiert la foc mic, jumatate de ora.Se lasa la racit, se scoate folia si se feliaza.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 200Kcal
  • Carbo: 7.4g
  • Grăsimi: 8.7g
  • Grăsimi sat.: 5g
  • Proteine: 20.8g
  • Fibre: 3.8g
  • Zahăr: 7.2g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (229g)
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: