Medalioane de pui cu bezele de cartofi

Ingrediente
2
Pentru bezelele de cartofi:
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Pieptul de pui se spala, se taie pe lung si apoi in trei fiecare jumatate.
Se toaca marunt usturoiul si se pune in tigaie cu costita taiata in felii prajindu-se cateva min pe fiacare parte. Nu am folosit ulei pentru ca va lasa costita suficienta grasime. Dupa ce s-a rumenit usor se scoate pe un prosop de hartie sa se scurga. Ciupercile sarate si piperate se pun in tigaie si se "aburesc "cateva minute. Atat ciupercile cat si costita vor capata arome mai accentuate si vor imprumuta discret gustul usturoiului.
Carne de pui fiind frageda am lasat-o ca atare, doar sarata si piperata.
Dupa aceste operatiuni am montat pe scobitori bucati de piept, costita si ciuperca. Apoi, intr-un vas uns am asezat medalioanele si am dat la cuptor.
Pentru bezele am fiert cartofii in apa cu sare si am facut un piure cu celelalte ingrediente. Consistenta piureului trebuie sa fie suficient de moale sa o puteti sprita dar si sa isi pastreze forma. Se spriteaza bezelele direct intr-o tava unsa si se dau 10 -15 min la cuptor, atat cat sa se rumeneasca usor.
Aici, am gresit putin pentru ca am turnat prea putin piure la fiecare bezea si am fost nevoita sa montez 2-3 bucati. Piureul nu creste la cuptor asa ca trebuie avut grija sa le faceti cat de mari vreti sa iese.
In ultima faza a coacerii se orneaza cu cascaval.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
Edaniela
Aspectuos.. si delicious..
am gătit această rețetă

constanta_s2014
Draga mea, atunci cand spui "bezea" automat te gandesti la albus de ou batut spuma tare cu zahar si coapta in cuptor, iar piureul tau de cartofi nu are nici in clin nici in maneca cu bezeaua; faptul ca l-ai pus cu spritul nu inseamna ca e bezea; si crema de pe tort sau frisca o pui cu spritul dar asta nu in seamna ca sunt bezele de crema sau de frisca.
anonymous
Interesant sicred ca si gustos, bv
anonymous
Foarte bun si arata perfect in farfurie! Bravo!
anonymous
Buuuuuun forte bun
anonymous
E multy buna
anonymous
Buuuuuuuun................
anonymous
Excelenta
anonymous
Super
anonymous
Gustos si aspectuos
Punctează această reţetă