Medalioane de dovlecei si feta

Antreuri
Foarte ușor
30 min

Intreaga familie va iubi aceste medalioane cu legume si feta. Ultra usor de facut, le puteti prezenta la aperitiv insotite de un sos de iaurt ;-) In caz contrar, vor fi perfecte la cina, cu o salata mixta. Pasii de realizare mai jos ↓

Ingrediente

6

Materiale

  • inel
  • hartie de copt

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Medalioane de dovlecei si feta - Preparare etapa 1Spalati dovleceii apoi tocati-i in bucati mari. Puneti bucatile de dovlecei intr-un tocator si tocati-i fin.
  • Medalioane de dovlecei si feta - Preparare etapa 2Scurgeti bine zeama din dovlecei, zdrobindu-i intr-o sita.
  • Medalioane de dovlecei si feta - Preparare etapa 3Zdrobiti feta cu o furculita. Adaugati cimbru, rozmarin, piper si catelul de usturoi ras si amestecati.
  • Medalioane de dovlecei si feta - Preparare etapa 4Apoi adaugati faina, oul si dovleceii scursi si amestecati bine.
  • Medalioane de dovlecei si feta - Preparare etapa 5Cu ajutorul unui inel formati medalioane. Umpleti cam de 1 -1,5 cm forma de inel pe o tava de copt acoperita cu hartie pergament si unsa cu ulei de masline.Distribuiti toata compozitia si stropiti cu ulei de masline.
  • Medalioane de dovlecei si feta - Preparare etapa 6Coaceti intr-un cuptor preincalzit la 220° C timp de 20 de minute.
  • Medalioane de dovlecei si feta - Preparare etapa 7Medalioanele sunt gata! Serviti-le cu un sos de iaurt: amestecati un iaurt cu sare, piper, ulei de masline si plante aromatice.

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: