Curatat prazul de primele foi , spalat apoi taiat rondele mai grosute ,cam de 2 cm . Rondelele de praz le oparim timp de 1 minut in apa cu sare , dupa care le strecuram si le lasam la stors.
Ceapa o curatam , spalam si o taiem pestisori . Ciupercile curatate le taiem felii. Pe 100 ml ulei calim ceapa taiata , adaugam ciupercile feliate si lasam la calit circa 1 minut impreuna dupa care adaugam maslinele feliate , 200 ml bulion, 150 ml vin alb demisec si 200 ml apa.
Potrivim de sare si piper si lasam sa dea cateva clocote impreuna. Adaugam in cele din urma prazul oparit si lasam sa scada sosul la jumate din cantitatea initiala.
La sfarsit presaram un pic de marar verde cu care lasam sa mai dea un clocot. Se serveste fierbinte cu paine proaspata sau chiar si cu o garnitura de orez .
Comentarii:
Ok
Delicios
Super marfa a iesit mancarica.
Este delicioasa! Va sfatuiesc sa o incercati.
Super gustoasa !
Axcelenta
Superrrrrrrrrrrr delicios !!!!