Mancarica cu praz , masline si ciuperci
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Curatat prazul de primele foi , spalat apoi taiat rondele mai grosute ,cam de 2 cm . Rondelele de praz le oparim timp de 1 minut in apa cu sare , dupa care le strecuram si le lasam la stors.
- Ceapa o curatam , spalam si o taiem pestisori . Ciupercile curatate le taiem felii. Pe 100 ml ulei calim ceapa taiata , adaugam ciupercile feliate si lasam la calit circa 1 minut impreuna dupa care adaugam maslinele feliate , 200 ml bulion, 150 ml vin alb demisec si 200 ml apa.
- Potrivim de sare si piper si lasam sa dea cateva clocote impreuna. Adaugam in cele din urma prazul oparit si lasam sa scada sosul la jumate din cantitatea initiala.
- La sfarsit presaram un pic de marar verde cu care lasam sa mai dea un clocot. Se serveste fierbinte cu paine proaspata sau chiar si cu o garnitura de orez .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ok
anonymous
Delicios
anonymous
Super marfa a iesit mancarica.
anonymous
Este delicioasa! Va sfatuiesc sa o incercati.
anonymous
Super gustoasa !
anonymous
Axcelenta
anonymous
Superrrrrrrrrrrr delicios !!!!
Punctează această reţetă