Mancarica cu praz , masline si ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Curatat prazul de primele foi , spalat apoi taiat rondele mai grosute ,cam de 2 cm . Rondelele de praz le oparim timp de 1 minut in apa cu sare , dupa care le strecuram si le lasam la stors.
  • Ceapa o curatam , spalam si o taiem pestisori . Ciupercile curatate le taiem felii. Pe 100 ml ulei calim ceapa taiata , adaugam ciupercile feliate si lasam la calit circa 1 minut impreuna dupa care adaugam maslinele feliate , 200 ml bulion, 150 ml vin alb demisec si 200 ml apa.
  • Potrivim de sare si piper si lasam sa dea cateva clocote impreuna. Adaugam in cele din urma prazul oparit si lasam sa scada sosul la jumate din cantitatea initiala.
  • La sfarsit presaram un pic de marar verde cu care lasam sa mai dea un clocot. Se serveste fierbinte cu paine proaspata sau chiar si cu o garnitura de orez .

Punctează această reţetă

LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Super marfa a iesit mancarica.

abuz

anonymous

Este delicioasa! Va sfatuiesc sa o incercati.

abuz

anonymous

Super gustoasa !

abuz

anonymous

Axcelenta

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrrrr delicios !!!!

abuz