Ceapa, usturoiul si ardeiul, taiate marunt, se calesc in putin ulei si putina apa, pana se inmoaie. Se adauga fasolea si rosiile.
Se lasa sa se amesteca bine gusturile, fara a pune apa, se condimenteaza cu sare si piper.Dupa vreo 5 minute, timp in care se amesteca mereu in fasole pentru a nu se prinde de oala, se adauga vreo 2 cani de apa calda si se lasa la fiert.
Pe parcursul fierberii se mai adauga apa pentru ca scade.Cand este fiarta fasolea, se lasa sa scada zeama si se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt. Noi a servit mancarea de fasole cu chiftelute de pui.
Comentarii (11):
Nu ati precizat ce gramaj au borcanele...
Gustos
Foarte buna
Buna ca garnitura numai, pentru felul principal ar mai trebui adaugate ingrediente...
Suna bine
Foarte buna.
Super
Super
Bunite
Foarte buna si usor de preparat.