Mancare scazuta de fasole verde
Ingrediente
4
Cost estimat: 5.14Euros€ (1.28€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ceapa, usturoiul si ardeiul, taiate marunt, se calesc in putin ulei si putina apa, pana se inmoaie. Se adauga fasolea si rosiile.
- Se lasa sa se amesteca bine gusturile, fara a pune apa, se condimenteaza cu sare si piper.Dupa vreo 5 minute, timp in care se amesteca mereu in fasole pentru a nu se prinde de oala, se adauga vreo 2 cani de apa calda si se lasa la fiert.
- Pe parcursul fierberii se mai adauga apa pentru ca scade.Cand este fiarta fasolea, se lasa sa scada zeama si se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt.
Noi a servit mancarea de fasole cu chiftelute de pui.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 228Kcal
- Carbo: 25.6g
- Grăsimi: 7.6g
- Grăsimi sat.: 0.6g
- Proteine: 12.1g
- Fibre: 20.7g
- Zahăr: 23g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (852g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
28/10/2013
Buna ca garnitura numai, pentru felul principal ar mai trebui adaugate ingrediente...