Se fierb maslinele in apa cat sa se moaie. Cu ocazia asta se mai si desareaza. Se incinge uleiul de masline impreuna cu untul intr-o cratita si se adauga prazul taiat bucati de 3-4cm lungime si maslinele scurse.
Se calesc cateva minute dupa care se sting cu apa calda. Se lasa sa fiarba pana s-a muiat prazul. Se pune o lingura de faina desfacuta in apa, bulionul, zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper. Se mai lasa 5-10 min si e gata.
Este o mancarica de sezon, numai buna in post. Are o dulceata aparte data de prazul tanar si nu mai vorbesc de gustul excelent!
Comentarii (22):
Si mie mi-a reusit.
Mai pune-i și o frunză de dafin!
Cred ca este buna ... o voi incerca sigur; imi plac ingredientele.
Deosebita
Este foarte buna chiar mia reusit
Super! merita incercata!
Excelent
Este o mancare buna
Delicios
Fiind post am sa o incerc