Carnea se taie bucati potrivite, se presara cu sare si se da la cuptor cu putina apa. Se mai completeaza cu apa pe parcurs. Cand e facuta pe jumatate se scoate. Ceapa se taie felii subtiri si se caleste in ulei.
Se adauga bucatile de carne, cimbrul, vinul, sucul de rosii, dafinul, usturoiul, lamaia si putina apa si se lasa sa fiarba sub capac.
Cand carnea e gata se mai da putin cratita la cuptor sa scada sosul dupa placul fiecaruia.
Stufat de mielIepure cu smantanaVitel cu portocaleMancare de iepure cu sosFriptura de miel la cuptorSupa frantuzeasca de ceapa.
Sarmalute de pui in foi de varzaCurcan cu maslineVarza calita cu vitaDovlecei cu carne de vitaPui cu vinetePlacintele cu carne de iepureCalamari a la ProvenceCrap la cuptorRavioli cu carne.
Comentarii:
Delicios!!!
Usor de preparat si la sfarsit o mancare buna
Este delicios si usor digerabil!
WOW