A doua zi se scurge de apa in care a stat peste noapte si se pune la fiert in apa curata.
Se fierbe circa 30 de minute.
Dupa ce a fiert se scurge bine si se pastreaza putina zeama. Ar trebui sa arate asa fiarta.
Se pune uleiul de masline, uleiul de susan, cele 10 linguri de zeama, sarea si piperul si se bate bine cu blenderul.
Dupa ce ati batut-o bine se aduga ceapa taiata marunt si patrunjelul si se amesteca bine.
Pentru cei carora le place ceapa caramelizata, se poate renunta la ceapa cruda din interior si se poate cali putina ceapa intr-o tigaie cu putin ulei de palmier (dar asa nu mai e foarte sanatos).
Comentarii (25):
Mie imi place f.mult supa de linte. Voi incerca aceasta reteta care este f.gustoasa!
Se poate aroma si cu o idee de mujdei ? Cred ca da ,am folosit si la ...alte boabe
Merita incercata.
F.sanatoasa,gustoasa
F.buna sanatoasa
Excelent!!!
Excelenta reteta,delicioasa mancare!
Excelent!!! :*
Mersi de idee!
EXCELENT