Petitchef

Iepure cu usturoi

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se taie iepurele in bucati potrivite,se dau cu sare si piper si se pun la prajit in ulei impreuna cu usturoiul si foile de dafin si lasam totul sa se prajeasca foarte bine .
  • Se amesteca mereu sa nu se prinda de oala si se lasa pe foc sa scada apa care o va lasa.
  • Cand iepurele este rumenit se va scoate pe un platou ,se va scurge uleiul si se va pune din nou in oala ,dupa care adaugam cam 500 ml de vin alb demi-dulce si se va lasa la foc moderat cam o ora .
  • Daca scade prea rau se poate completa cu apa in cazul cand nu este patruns bine iepurele. Este gata cand se desprinde carnea de pe os si sosul a ajuns destul de gros.
  • Se poate servi cu cartofi fierti, cartofi la cuptor,sau piure ! Se presara o mana de ceapa verde sau praz pe deasupra ! Sosul se toarna peste cartofi dupa preferinta.


Întrebări:




Comentarii:

21/01/2014

BRICI

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
Hachis parmentier (plăcinta ciobanului) de neratat
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Humus in stil turcesc
Humus in stil turcesc
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi! 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează