Pentru inceput, feliem pieptul de pui si, la fel ca si la snitele, batem fiecare felie pe ambele parti. Intr-un castronel spargem ouale si le amestecam cu sare si piper dupa gust. Pe un tocator intindem felia de piept de pui, iar peste, asezam felia de sunca si apoi cele doua felii de cascaval. Rulam cu atentie avand grija sa nu se desfaca; daca este necesar, insa, fixam cu doua scobitori. Dupa ce am facut toate rulourile, le trecem pe rand, prin faina, apoi prin oul batut si la sfarsit, prin pesmet. Punem rulourile la prajit intr-o tigaie cu ulei incins si le lasam pana cand se rumenesc. (daca rulourile rezultate sunt prea groase atunci trebuie sa avem grija sa fie bine patrunse, necesitand un timp mai lung de prajire). Cand au devenit aurii le scoatem cu o paleta si le scurgem bine de ulei. Cand totul este gata, servim pe un platou, cartofii taranesti impreuna cu rulourile. Pofta buna!
Comentarii (20):
F.bun,nimic special
Super !
Foarte bun
Am facut aceasta reteta cu piept de curcan si a iesit delicioasa!!!
E sigur GORDON BLEU ca nu are nici o legatura cu CORDON BLEU. Ala arata altfel. Si nu e doar ulei pentru prajit acolo. E si ulei pentru imbibat.
Cred că e vorba de cordon bleu!
Si mai sunt si cartofii care mustesc de ulei... si nici "gordonul" nu arata chiar fericit....
Pentru ce-ti trebuie 300 g de faina ????? faci prajitura ????reteta ta lasa de dorit !!
L-a batut cineva pe Gordon ca a devenit "bleu" (albastru)? Sau poate autoarea e cam inculta?!
F bun si nu e greu de facut !