Snitelele batute si asezonate se intind pe batatorul de carne sau pe o farfurie. Peste carne se aseaza feliile de sunca presata, deasupra se pun ardeii taiati julienne, cascavalul, patrunjelul si gogosarii murati.
Se ruleaza, capetele se prind cu scobitori apoi se continua operatiunea si cu celalalte snitele, apoi se dau prin faina de 2 ori.
Intr-un vas suficient de mare sa intre rulourile se bat 2 oua cu sare, piper, 4 linguri de lapte si 2 linguri de faina.
Intr-o tigaie incapatoare se pune ulei pana la jumatate si se lasa la incins, cand acesta este foarte incins, rulourile se dau prin oul batut si se pun la prajit la foc foarte iute, se intorc pe toate partile astfel incat sa se formeze crusta, dupaceea se da focul mic si se prajesc in continuare panca ce devin aurii.
Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta care sa absoarbe excesul de ulei si se servesc calde.