Gnocchi

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Se lasa sa se racoreasca apoi se curata de coaja si se paseaza ca pentru piure. Se adauga restul ingredientelor si se framanta un aluat omogen, dar lipicios.
  • Pe masa bine infaina se formeaza rulouri subtiri, putin mai groase decat un deget.Apoi se taie in bucati mici de cca 3 cm.Cu spatele furculitei apasam pe fiecare bucatica de aluat, astfel incat sa capete aspect de melcisori.
  • Se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata se ridica la suprafata.Se scot cu o spumiera si se servesc cu sosul dorit.Noi servit simpli, presarati din abundenta cu cascaval ras.
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

stiuca

Beton ,saptamina trecuta mi-am facut matrita de facut onduleurile si astazi am citit reteta ,parca se leaga toate .In wichend o sa fie timp si o sa intre la facut .Multumesc de prezentare .

abuz

anonymous

O reteta f.usoara si gustoasa. F.B.

abuz