Petitchef

Gnocchi di patate (homemade )

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
270 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 1.48 (0.25€/porție)

Preparare

  • Cartofii,spalati, pus la fiert intr-un vas ,acoperiti cu apa rece .dupa ce au fiert,,ajutindu-ma de un servet,spre a ma proteja de fierbinteala emanata, curatat de coaja cu un cutit,dupa care sfarimat repede si acoperit cu faina. facut o groapa in mijlocul amalgamului si turnat oul.
  • Dupa care amestecat repede totul,spre a nu se coace oul in conditiile in care cartoful este fierbinte binisor mai adaugat faina pe blat si obtinut un aluat pe care modelat in forma de rulou.din acesta taiat bucati din care rulat cu palmele alte rulori,cu o grosime de 3 cm.pe acestea sectionat din 2 in 2 cm si purces la formarea gogoselelor.de consemnat ca trebuie sa infainam ,pentru a nu se lipi si bucatelele mici de aluat si galustele deja obtinute.
  • De obicei se foloseste furculita pentru rularea lor sau un instrument special,asa ca folosit de un feliator de ou,care mi-a parut tare comod :aplatizam un pic aluatul si apoi il rulam pe planul instrumentului si iata si galusca si mai multe galuste nu-i asa ca sunt frumusele mie imi sunt dragi,ma credeti.
  • Problema care apare dupa ce-i facem:ce facem cu atitiai putem pastra ,infainati bine,sub o folie,la frigider,pentru 2-3 zile,sau chiar putem congela,pentru 2-3 luni.o portie totusi trebuie sa servim pe loc,cit sunt cei mai proaspeti gnocchi din lume,cu un sos de pasta de rosii,spanac,ceapa rosie ,capere , oregano si un pic de brinza,asta bineinteles ,dupa ce punem la fiert in apa clocotita,cu sare de mare ,cca . 2minute,pina cind vedem ridicindu-se la suprafata,laudindu-se cu burta rotunda si cu creneluri.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 270Kcal
  • Carbo: 54.1g
  • Grăsimi: 1.3g
  • Grăsimi sat.: 0.3g
  • Proteine: 8.3g
  • Fibre: 3.5g
  • Zahăr: 2.9g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (175g)

Rețete inrudite

YouTube

Cheesecake de paște


Poze

Gnocchi di patate (homemade )
Gnocchi di patate (homemade ) - poza 2
Gnocchi di patate (homemade ) - poza 3
Gnocchi di patate (homemade ) - poza 4
Gnocchi di patate (homemade ) - poza 5
Gnocchi di patate (homemade ) - poza 6
Gnocchi di patate (homemade ) - poza 7
Gnocchi di patate (homemade ) - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi de cartofi cu pesto
Gnocchi de cartofi cu pesto
4 porții
37 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi alla sorrentina la tigaie
Gnocchi alla sorrentina la tigaie
4 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează