Gaina umpluta

Felul principal
Foarte ușor
2 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 h 30 m
Gătire1 oră
  • Gaina se curata, se spala, dupa care se umple cu urmatoarea compozitie:
  • UMPLUTURA: -ceapa se caleste in uei, se adauga ficatul si ciupercile pentru cateva minute.
  • Dupa ce se raceste compozitia se adauga painea muiata in supa.
  • Ouale se bat cu sare si piper, apoi se incorporeaza in compozitie Se umple gaina, se coase sau se prinde bine cu scobitori.
  • Se unge gaina cu unt, se presara cu sare si piper si se da la cuptor in tava unsa.
  • Se tine la cuptor pana se rupeneste (aproximativ o ora pntru kg de carne).

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: