Gaina afumata cu cartofi noi

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

6

Jumatate de gaina afumata:

Preparare

Preparare40 min
Gătire35 min
  • Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Cartofii, care in prealabil se spala bine dar nu se curata de coaja, se aseaza in Vasul Roman.
  • Gaina afumata se aseaza deasupra, se adauga 300 de ml de apa si se introduce Vasul la cuptor 1,5 ore.
  • In timpul in care Vasul Roman este la cuptor verdeata se taie marunt. Se scoate Vasul de la cuptor. Gaina se aseaza separat pe o farfurie pentru a se putea adauga verdeata.
  • Se aseaza gaina deasupra cartofilor si se introduce Vasul la cuptor inca 30 de minute. Dupa un total de 2 ore.
  • Recomandarea bucatarului. Acest fel de mancare se poate servi cu o salata de vara si sos de rosii cu usturoi.
FFlorinescu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: