Gaina afumata cu cartofi noi
Ingrediente
6
Jumatate de gaina afumata:
Preparare
Preparare40 min
Gătire35 min
- Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute. Cartofii, care in prealabil se spala bine dar nu se curata de coaja, se aseaza in Vasul Roman.
- Gaina afumata se aseaza deasupra, se adauga 300 de ml de apa si se introduce Vasul la cuptor 1,5 ore.
- In timpul in care Vasul Roman este la cuptor verdeata se taie marunt. Se scoate Vasul de la cuptor. Gaina se aseaza separat pe o farfurie pentru a se putea adauga verdeata.
- Se aseaza gaina deasupra cartofilor si se introduce Vasul la cuptor inca 30 de minute. Dupa un total de 2 ore.
- Recomandarea bucatarului. Acest fel de mancare se poate servi cu o salata de vara si sos de rosii cu usturoi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!