Friptura in sos dulce acrisor

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se topeste untul, se apauga ceapa si usturoiul tocate marunt, iar cand acestea incep sa sfaraie se pune carnea si se prajeste foarte putin, dupa care ce adauga apa.
  • Se fierbe circa 10 minute, dupa care se adauga si restul ingredientelor si apa daca mai este nevoie.
  • Se tine la foc potrivit pana cand carnea este bine facuta si a ramas doar in sosul obtinut din ingredientele adaugate. La sfarsit se poate adauga verdeata.
  • Se serveste cu cartofi fierti sau orez.
Ramona-MonicaRamona-Monica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

02/02/2012

Este ok dar puteti pune cateva caise confiate cand firbe sosul cu carnea

(0) (0) abuz