File de peste cu crusta de mustar

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza o pasta.Cu aceasta pasta se unge pestele.
    Se pune hartie de pergament intr-o tava de aragaz,se unge cu ulei de masline,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie,apoi se unge pestele uniform cu sosul de mustar.Se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute.Se serveste cu garnitura de cartofi natur
silvi0araSilvi0ara

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte gustos!

abuz

anonymous

Delicios!!!

abuz

anonymous

Deliciosssssssssssssssssss

abuz

anonymous

Iami!
acum am pus sa fac.
mai mancasem si altatdata dar nu stiam cum se face

abuz

mymy.rosa

F buna

abuz