Ceapa tocata se caleste in ulei incins 10 minute. Se presara zaharul si 2 linguri de otet si se tine pe foc 5 minute pana se caramelizeaza. Se scoate pe o farfurie si se da deoparte. Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg, se zdrobesc, se amesteca cu untul si laptele si apoi cu frisca batuta.
Ficatul se curata de membrane si se taie in 4 felii. Se prajeste in 15 g unt pentru 4 minute, intorcandu-l o singura data. Se scoate si se pastreaza cald. In fondul din tigaie se adauga mustarul, restul de otet, cimbrul si 4 linguri de apa. Se fierbe 1 minut.
Ficatul se asaza in farfurii impreuna cu piureul cu frisca, ceapa caramelizata si sosul de mustar. Placinta cu carne de caprioaraPui curry dulce-acrisor cu pereSpuma de ficat de rata cu piersiciSos de ceapa si merisorVitel cu portocale si cartof dulceFicat cu sos de lamaieRata cu ananasTocana de vitel.
Supa de sparanghel cu sofranGasca cu sos dulce-acrisor de cireseVinete siciliene aromateCurry de vineteSalata de cartofi cu sos de telinaPui MarengoBibilica cu varza rosie.