Petitchef

Ficat de vitel cu ceapa caramelizata

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ceapa tocata se caleste in ulei incins 10 minute. Se presara zaharul si 2 linguri de otet si se tine pe foc 5 minute pana se caramelizeaza. Se scoate pe o farfurie si se da deoparte. Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg, se zdrobesc, se amesteca cu untul si laptele si apoi cu frisca batuta.
  • Ficatul se curata de membrane si se taie in 4 felii. Se prajeste in 15 g unt pentru 4 minute, intorcandu-l o singura data. Se scoate si se pastreaza cald. In fondul din tigaie se adauga mustarul, restul de otet, cimbrul si 4 linguri de apa. Se fierbe 1 minut.
  • Ficatul se asaza in farfurii impreuna cu piureul cu frisca, ceapa caramelizata si sosul de mustar. Placinta cu carne de caprioaraPui curry dulce-acrisor cu pereSpuma de ficat de rata cu piersiciSos de ceapa si merisorVitel cu portocale si cartof dulceFicat cu sos de lamaieRata cu ananasTocana de vitel.
  • Supa de sparanghel cu sofranGasca cu sos dulce-acrisor de cireseVinete siciliene aromateCurry de vineteSalata de cartofi cu sos de telinaPui MarengoBibilica cu varza rosie.


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceapă roșie murată
Ceapă roșie murată
6 porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Rețetă Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?
Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?
5 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8 porții
1 h 4 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează