Ficat de vitel cu ceapa caramelizata
votează acum
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Salpicão - salata braziliana
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Ceapa tocata se caleste in ulei incins 10 minute. Se presara zaharul si 2 linguri de otet si se tine pe foc 5 minute pana se caramelizeaza. Se scoate pe o farfurie si se da deoparte. Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg, se zdrobesc, se amesteca cu untul si laptele si apoi cu frisca batuta.
- Ficatul se curata de membrane si se taie in 4 felii. Se prajeste in 15 g unt pentru 4 minute, intorcandu-l o singura data. Se scoate si se pastreaza cald. In fondul din tigaie se adauga mustarul, restul de otet, cimbrul si 4 linguri de apa. Se fierbe 1 minut.
- Ficatul se asaza in farfurii impreuna cu piureul cu frisca, ceapa caramelizata si sosul de mustar. Placinta cu carne de caprioaraPui curry dulce-acrisor cu pereSpuma de ficat de rata cu piersiciSos de ceapa si merisorVitel cu portocale si cartof dulceFicat cu sos de lamaieRata cu ananasTocana de vitel.
- Supa de sparanghel cu sofranGasca cu sos dulce-acrisor de cireseVinete siciliene aromateCurry de vineteSalata de cartofi cu sos de telinaPui MarengoBibilica cu varza rosie.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!