Ficat de vitel cu ceapa caramelizata

votează acum
Ficat de vitel cu ceapa caramelizata
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Salpicão - salata braziliana


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Ceapa tocata se caleste in ulei incins 10 minute. Se presara zaharul si 2 linguri de otet si se tine pe foc 5 minute pana se caramelizeaza. Se scoate pe o farfurie si se da deoparte. Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg, se zdrobesc, se amesteca cu untul si laptele si apoi cu frisca batuta.
  • Ficatul se curata de membrane si se taie in 4 felii. Se prajeste in 15 g unt pentru 4 minute, intorcandu-l o singura data. Se scoate si se pastreaza cald. In fondul din tigaie se adauga mustarul, restul de otet, cimbrul si 4 linguri de apa. Se fierbe 1 minut.
  • Ficatul se asaza in farfurii impreuna cu piureul cu frisca, ceapa caramelizata si sosul de mustar. Placinta cu carne de caprioaraPui curry dulce-acrisor cu pereSpuma de ficat de rata cu piersiciSos de ceapa si merisorVitel cu portocale si cartof dulceFicat cu sos de lamaieRata cu ananasTocana de vitel.
  • Supa de sparanghel cu sofranGasca cu sos dulce-acrisor de cireseVinete siciliene aromateCurry de vineteSalata de cartofi cu sos de telinaPui MarengoBibilica cu varza rosie.


A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+