Cum se gătește macrou în cuptor?

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
17 min

Pentru o cină ușoară, gustoasă și ușoară, nimic nu se compară cu macrou la cuptor! Însoțit de cartofi copți și ierburi de Provence, acest fel de mâncare este un adevărat deliciu, pe lângă faptul că este super sănătos :-) Încercați această rețetă rapidă și ușoară urmând pașii de mai jos:


Ingrediente

2

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire12 min

Observații

Cum îndepărtez oasele rămase din macrou?
Puteți tăia fileurile în două și să îndepărtați partea centrală și părțile laterale care conțin oase. Totuși, acestea vor fi mai ușor de îndepărtat odată ce peștele este gătit. De asemenea, puteți folosi o pensetă, dar unele oase sunt foarte greu de îndepărtat în acest fel.

Ce pot folosi în loc de cartofi?
Îi puteți înlocui cu felii de roșii sau dovlecel!

Cum păstrez macroul copt?
Vă recomandăm să îl consumați rapid. Puneți-l într-un recipient etanș la frigider pentru maximum 1 zi.

Este posibil să preparați această rețetă în papillote?
Da, se poate. Împărțiți ingredientele între două papillote. Coaceți timp de 10 minute la 180°C.

Pot folosi macrou congelat?
Da, se poate. Dezghețați-l în prealabil sau gătiți-l mai mult timp.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+