Cum pregatim spanacul?

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Intr-o tigaie, in cateva linguri de ulei incins, se pune usturoiul tocat. Cand incepe sa sfaraie pe foc, adica cam intr-un minut, se adauga si spanacul congelat.
  • Se adauga putin apa (3-4 linguri) si se amesteca spanacul constant. Dupa aproximativ 10 minute, cand e aproape gata, se pune sare si piper dupa preferinta si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, sau chiar mai mult - depinde si de cum iti place tie.
  • Se mai lasa pe foc un minut dupa care se stinge ochiul: spanacul este gata!
Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Nu mi-a placut deloc

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Fff bun

abuz

anonymous

F bun

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

Reallmente bon

abuz

anonymous

Foarte gustos

abuz

anonymous

Foarte sanatos

abuz