Cum pregatim spanacul?
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Intr-o tigaie, in cateva linguri de ulei incins, se pune usturoiul tocat. Cand incepe sa sfaraie pe foc, adica cam intr-un minut, se adauga si spanacul congelat.
- Se adauga putin apa (3-4 linguri) si se amesteca spanacul constant. Dupa aproximativ 10 minute, cand e aproape gata, se pune sare si piper dupa preferinta si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, sau chiar mai mult - depinde si de cum iti place tie.
- Se mai lasa pe foc un minut dupa care se stinge ochiul: spanacul este gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu mi-a placut deloc
anonymous
Foarte buna
anonymous
Fff bun
anonymous
F bun
anonymous
Gustos
anonymous
Reallmente bon
anonymous
Foarte gustos
anonymous
Foarte sanatos