Scoici scallop cu sos de unt pe pat de spanac

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Scoicile decongelat si uscat cu un servetel, pentru a absorbi apa in exces.Se topeste untul intr-o tigaie cu fooooarte putin ulei. Se pun scoicile la prajit in tigaie, 2-3 minute pe fiecare parte la foc mediu, pana se rumenesc putin.
  • Se adauga usturoiul taiat, patrunjelul tocat si sucul de lamaie. Se sareaza daca este nevoie. Se mai tin pe foc, 1-2 minute, nu mai mult.
  • Se scot scoicile si, in aceeasi tigaie, se pun frunzele de spanac. Se tin 1-2 minute si ele, pana se inmoaie.
    Pe farfurie se pune spanacul, iar peste se aseaza scoicile si se toarna sosul din tigaie.Sunt deosebit de fragede, cu un gust dulceag-acrisor.
PoppyPoppy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/02/2014

Incredibil de delicioasa aceasta reteta! Recomand cu placere!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
12/09/2013

Scallops sau scoici saint jackues

(0) (0) abuz
22/06/2013

Foarte bun!

(0) (0) abuz
19/02/2013

Excelenta

(0) (0) abuz
26/03/2012

Supeer reteta noua pt mine

(0) (0) abuz