Scoicile decongelat si uscat cu un servetel, pentru a absorbi apa in exces.Se topeste untul intr-o tigaie cu fooooarte putin ulei. Se pun scoicile la prajit in tigaie, 2-3 minute pe fiecare parte la foc mediu, pana se rumenesc putin.
Se adauga usturoiul taiat, patrunjelul tocat si sucul de lamaie. Se sareaza daca este nevoie. Se mai tin pe foc, 1-2 minute, nu mai mult.
Se scot scoicile si, in aceeasi tigaie, se pun frunzele de spanac. Se tin 1-2 minute si ele, pana se inmoaie. Pe farfurie se pune spanacul, iar peste se aseaza scoicile si se toarna sosul din tigaie.Sunt deosebit de fragede, cu un gust dulceag-acrisor.
Comentarii:
Incredibil de delicioasa aceasta reteta! Recomand cu placere!
Scallops sau scoici saint jackues
Foarte bun!
Excelenta
Supeer reteta noua pt mine