Scoici scallop cu sos de unt pe pat de spanac
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Scoicile decongelat si uscat cu un servetel, pentru a absorbi apa in exces.Se topeste untul intr-o tigaie cu fooooarte putin ulei. Se pun scoicile la prajit in tigaie, 2-3 minute pe fiecare parte la foc mediu, pana se rumenesc putin.
- Se adauga usturoiul taiat, patrunjelul tocat si sucul de lamaie. Se sareaza daca este nevoie. Se mai tin pe foc, 1-2 minute, nu mai mult.
- Se scot scoicile si, in aceeasi tigaie, se pun frunzele de spanac. Se tin 1-2 minute si ele, pana se inmoaie.
Pe farfurie se pune spanacul, iar peste se aseaza scoicile si se toarna sosul din tigaie.Sunt deosebit de fragede, cu un gust dulceag-acrisor.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: