Scoici in sos de rosii

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Intr-o tigaie pe foc mic se pune ulei de masline, usturoi, rosii(fara piele) taiate cuburi mici se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper se dilueaza pasta de rosii in apa. Se adauga mai adauga si patrunjel tocat.
  • Se adauga scoicile si dafinu, se acoprera vasul si se fierbe la foc mic aproximativ 20 min.se serveste fierbinte cu felii de lamaie.

Punctează această reţetă

nawalNawal

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Am gătit această rețetă, este foarte gustoasă! Puțin rozmarin la sfârșit, desăvârșește gustul! Încercați, e excelenta reteta!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Corect, niste rozmarin e necesar, reteta insa are la baza gustul, adica, cu-i nu-i plac scoicile... Ar fi mai bune cu-n pic de vin rosu in sos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acum o testez...

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

SUPER reteta.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Comentariul tău:Foarte gustos!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Adaugati si putin rozmarin este delicios

am gătit această rețetă
abuz

vivi

Tot ce este cu sos este gustos.

abuz

anonymous

Cred ca e gustoasa. o sa incerc, dar sa folosesc si ceapa, nu?

abuz

mihut

Daca se pune suc de rosii nu mai este necasara pasta de rosii diluata cu apa, sau se pun mai multe rosii. ceapa poate fi exclusa iar la final se adauga putin rozmarin.

abuz
  • pagina 1 / 2