Scoici in sos de rosii
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Intr-o tigaie pe foc mic se pune ulei de masline, usturoi, rosii(fara piele) taiate cuburi mici se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper se dilueaza pasta de rosii in apa. Se adauga mai adauga si patrunjel tocat.
- Se adauga scoicile si dafinu, se acoprera vasul si se fierbe la foc mic aproximativ 20 min.se serveste fierbinte cu felii de lamaie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am gătit această rețetă, este foarte gustoasă! Puțin rozmarin la sfârșit, desăvârșește gustul! Încercați, e excelenta reteta!
am gătit această rețetă
anonymous
Corect, niste rozmarin e necesar, reteta insa are la baza gustul, adica, cu-i nu-i plac scoicile... Ar fi mai bune cu-n pic de vin rosu in sos
am gătit această rețetă
anonymous
Acum o testez...
am gătit această rețetă
anonymous
SUPER reteta.
am gătit această rețetă
anonymous
Comentariul tău:Foarte gustos!
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Adaugati si putin rozmarin este delicios
am gătit această rețetă
vivi
Tot ce este cu sos este gustos.
anonymous
Cred ca e gustoasa. o sa incerc, dar sa folosesc si ceapa, nu?
M
mihut
Daca se pune suc de rosii nu mai este necasara pasta de rosii diluata cu apa, sau se pun mai multe rosii. ceapa poate fi exclusa iar la final se adauga putin rozmarin.
Punctează această reţetă