Intr-o tigaie pe foc mic se pune ulei de masline, usturoi, rosii(fara piele) taiate cuburi mici se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper se dilueaza pasta de rosii in apa. Se adauga mai adauga si patrunjel tocat.
Se adauga scoicile si dafinu, se acoprera vasul si se fierbe la foc mic aproximativ 20 min.se serveste fierbinte cu felii de lamaie.
Daca se pune suc de rosii nu mai este necasara pasta de rosii diluata cu apa, sau se pun mai multe rosii. ceapa poate fi exclusa iar la final se adauga putin rozmarin.
Comentarii (18):
Am gătit această rețetă, este foarte gustoasă! Puțin rozmarin la sfârșit, desăvârșește gustul! Încercați, e excelenta reteta!
Corect, niste rozmarin e necesar, reteta insa are la baza gustul, adica, cu-i nu-i plac scoicile... Ar fi mai bune cu-n pic de vin rosu in sos
Acum o testez...
SUPER reteta.
Comentariul tău:Foarte gustos!
Super
Adaugati si putin rozmarin este delicios
Tot ce este cu sos este gustos.
Cred ca e gustoasa. o sa incerc, dar sa folosesc si ceapa, nu?
Daca se pune suc de rosii nu mai este necasara pasta de rosii diluata cu apa, sau se pun mai multe rosii. ceapa poate fi exclusa iar la final se adauga putin rozmarin.