Scoici cu fidea de orez

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Fierbem fideaua conform instructiunilor de pe ambalaj si o scurgem de apa intr-o sita. Punem o lingura de ulei la incins, apoi calim fideaua prêt de 2-3 amestecand-o usor. O acoperim si o pastram calda.
  • Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam cu apa rece si le lasam la scurs.
  • Curatam usturoiul si-l tocam marunt. Ceapa si ardeii ii taiem julien, iar maslinele in felii.
  • Intr-o tigaie incingem restul de ulei, adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul, lasam putin sa se inmoaie apoi adaugam scoicile si maslinele.
  • Adaugam sosurile si lasam la foc mic, sub capac 10.
  • Servim scoicile imediat, asezate pe pat de fidea.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ok

am gătit această rețetă
abuz