Scoici cu fidea de orez
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Fierbem fideaua conform instructiunilor de pe ambalaj si o scurgem de apa intr-o sita. Punem o lingura de ulei la incins, apoi calim fideaua prêt de 2-3 amestecand-o usor. O acoperim si o pastram calda.
- Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam cu apa rece si le lasam la scurs.
- Curatam usturoiul si-l tocam marunt. Ceapa si ardeii ii taiem julien, iar maslinele in felii.
- Intr-o tigaie incingem restul de ulei, adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul, lasam putin sa se inmoaie apoi adaugam scoicile si maslinele.
- Adaugam sosurile si lasam la foc mic, sub capac 10.
- Servim scoicile imediat, asezate pe pat de fidea.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ok
am gătit această rețetă
Punctează această reţetă