Crumble cu dovleac si alune

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

Sarati crumble-ul dvs. si veti obtine un felul principal crocant si colorat! O idee minunata pentru a insoti carnea si pestele ;-) Si pentru a face aceasta reteta si mai irezistibila, nu uitati sa adaugati alune maruntite in crumble! noastră!

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire55 min
  • Crumble cu dovleac si alune - Preparare etapa 1Curatati si taiati dovleacul apoi gatiti-l la aburi. Rumeniti salota maruntita in ulei de masline cu ierburile din Provence. Prajiti alunele intr-o tigaie pentru cateva minute.
  • Crumble cu dovleac si alune - Preparare etapa 2Zdrobiți ovleacul gatit pentru a face un piure. Adaugati parmezanul si amestecați. Apoi adaugati salota si amestecati bine.
  • Crumble cu dovleac si alune - Preparare etapa 3Pregatiti crumble-ul:
    Amestecati untul rece cu faina integrala de grau, pudra de alune si alunele prajite si maruntite. Condimentati dupa gust.
  • Crumble cu dovleac si alune - Preparare etapa 4Puneti dovleacul intr-o forma mica pentru gratinare. Adaugati crumble-ul deasupra si dati la cuptor pentru 40 de minute la 180° C .
  • Crumble cu dovleac si alune - Preparare etapa 5Gata !
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: