Creveti in pachetele
Ingrediente
2
Umplutura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Spalam crevetii si punem la fiert vreo 10 min. in apa cu sare. Pentru umplutura: intr-o craticioara incalzim uleiul + unt si adaugam ceapa tocata marunt, calim 2 - 3 min.
- Apoi adaugam cele 2 lg de faina, amestecam si turnam laptele, amestecand continuu, pana se formeaza sosul. Condimentam cu sare, piper si boia, dupa gust.
- Adaugam crevetii, amestecam si gata umplutura. Intindem jumatate de foaie de placinta, ungem bine cu unt, punem 2 lg din umplutura si formam pachetelele. Se prajesc in ulei incins pana devin aurii.
- Se scot pe un servet de hartie si se pudreaza cu sare. In reteta originala se pudreaza cu zahar si scortisoara, dar nu aventurat pana acolo. O mica sectiune de plouat in gura !!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă