Creveti flambati

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
20 min

Ca aperitiv, ca starter sau ca fel principal...crevetii flambati ...O reteta usoara, dar delicioasa, cu care va surprindeti familia si prietenii.Nu ezitati sa o incercati!


Ingrediente

6

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire15 min



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

John_, 25/07/2020

Una din cele mai neinspirate (proaste) retete de preparare a crevetelor (si nu crevetilor!). Ce or cauta aici faina, paprika, flambarea? Apoi marii bucatari de la Petitchef habar nu au ce inseamna 200g de crevete crude pentru 6 portii. Dupa prajire cred ca raman 25-27g/portie.

(0) (0) abuz
jean, 26/05/2020

1stefan este nemai pomenit de ,,,,,,destept

(0) (0) abuz
Vasile, 14/09/2019

Foarte bună, de recomandat

(0) (0) abuz
Stefan, 20/06/2018

E OK rețeta, dar... creveții nu sunt de fapt creveți, ci CREVETE (o crevetă/două crevete). CREVÉTĂ, crevete, s.f. Nume dat mai multor crustacee marine comestibile; caridă. – Din fr. crevette.
(Dicţionarul explicativ al limbii române). Potrivit Dicționarului Gastronomic din 2003 este admis și termenul comercial „creveți” însă DEX (care conține lexiconul OFICIAL al limbii române) nu admite o astfel de variantă. Prinurmare, rețetele sunt foarte gustoase, dar mâncăm CREVETE, nu CREVEȚI.

(0) (4) abuz



+