Creveti kung pao

Creveti Kung Pao
Antreuri
2 porții
Ușor
1 oră

Nu va era dor de o mancare chinezeasca? Mie da! Si de foarte mult timp imi sta gandul la reteta de creveti Kung Pao, care e o reteta specifica bucatariei din regiunea Szechuan sau ma rog, o varianta adaptata dupa reteta originala, in care puiul e ingredientul principal. Insa peste tot prin lume gasim creveti Kung Pao, respectiv un stir fry picant, pe baza de creveti, legume si un sos foarte aromat.


Ingrediente

2

PENTRU SOS:


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

20/05/2015

Reteta suna foarte bine... Dar la un momendat spuneti ca adaugam sosul peste creveti, el cum trebuie pregatit, ca presupun ca are si el anumiti pasi de urmat.....

(0) (0) abuz
19/05/2015

De incercat

(0) (0) abuz
19/05/2015

O sa incerc sa o gatesc si eu pentru mi se pare gustoasa si imi place si condimentat.
Multumesc

(0) (0) abuz
16/09/2013

Suna bine.

(0) (0) abuz
18/03/2013

Foarte misto reteta

(0) (0) abuz
09/06/2012

Super tare

(0) (0) abuz
08/06/2012

Decenta, corecta, eu as aseza-o langa orez dar este parerea mea...chiar o salvez, multumesc

(0) (0) abuz



+